Cerita Lucah



  • 1483 views
    Ni Dia Mee Bandung punya cerita… Untuk beberapa tahun, Ahmad Suffian telah mengadakan hubungan sulit dengan orang gajinya, Sutina…

  • 5577 views
    Sudah hampir seminggu aku berada di-UM tetapi ingatanku tetap kepada kak Sabariah yang memiliki body yang solid, tetek yang

  • 5711 views
    Sudin baring di-sofa di-ruang tamu sambil merenung siling rumah sewa kami yang telah tiga bulan tidak di-jelaskan bayaran sewa-nya.

  • 3758 views
    Semuanya berlaku ketika aku bersekolah di Kelang. Tahun itu aku sedang bersiap menduduki peperiksaan SPM. Aku tinggal di asrama.

  • 3010 views
    Aku merupakan seorang guru komputer di sebuah kedai komputer di Perlis. Dah empat bulan bekerja di situ. Boleh kira

  • 3978 views
    Sepanjang cikgu Khir pergi kursus, aku gelabah tak terkira. Nafsu aku selalu membuak-buak merindui tubuh ku di perlakukan seperti

  • 1883 views
    Bagi menyambut harijadi yang ke-25 baru-baru ini aku telah membuat perancangan yang belum pernah aku laksanakan. Tidak seperti lazimnya

  • 2490 views
    Hari itu seperti biasa Rosmah balik dari sekolah keseorangan sejak kejadian dia dan Syukor minggu lepas. Dalam perjalanan balik

  • 1807 views
    Peristiwa ini berlaku sekitar di awal tahun 80an di sebuah perkampungan tepi sungai di Negeri Pahang. Samada kisah ini

  • 1814 views
    hello semua… korang mesti nak tau kan pasal pengalaman aku kan? well…sebenarnya waktu tu umur aku 19 thn. aku

  • 1579 views
    Aku dan Lan sudah lama saling mengenali. Sejak aku bertemu Lan di dalam mIRC 2 tahun yang lalu di

  • 1283 views
    Pengalaman pertama aku bersama perempuan berlaku kira-kira 7 tahun lalu. Pada waktu itu aku mula bekerja kilang. Oleh kerana

  • 1263 views
    Linda sedang mengemas rumahnya yang bersepah,.. selepas berpuas hati, Linda pun ke kamar mandi, memandangkan suaminya tiada dan dia

  • 1009 views
    Arni merupakan seorang atlet sekolah. Hujung tahun ini dia bakal menduduki peperiksaan spm. Walaupun sibuk, Arni masih giat aktif

  • 1502 views
    Sekarang aku dah kawin, 2 orang anak dah lima tahun kawin. Masih aku bujang dulu aku sewa bilik di

  • 2015 views
    Cerita begini…aku keje sebagai driver seorang dato’ kat damansara. Dato’ ni selalu sibuk dengan bussiness dia. Datin pulak selalu

  • 2405 views
    Memang aku stim dekat Sarinah. Tak perlu aku nak cerita panjang bagaimana aku kenal dia. Yang pastinya dia adalah

  • 2196 views
    Ini adalah cerita bagaimana bermulanya kehidupan aku sebagai seorang lelaki yang hobinya melakukan hubungan seks. Pada masa itu, aku

  • 1580 views
    Lepas SPM aku pun buat kerja part-time di sebuah syarikat sementara nak tunggu result keluar. Di pejabat tu lebih

  • 1488 views
    Seperti kisah yang aku paparkan sebelum ini, ianya semua adalah benar belaka dan terjadi pada aku ketika aku bekerja